FILMVETÍTÉS beszélgetéssel - Goda Kriszta: Veszettek c. film

Filmvetítéses estünkön a közös filmnézést tartalmas beszélgetés követi, ahol megoszthatjuk, megvitathatjuk egymással a friss élményeket, benyomásokat, hogy mit váltott ki a film, mire ébresztett rá, mit viszünk haza magunkkal belőle.

A mostani alkalommal egy "kemény", igazán vitaindító filmet hoztunk el!

Milyen következményekkel járhat, ha a még könnyen befolyásolható fiatalok egy olyan vezető mögé sorakozhatnak, aki hatalommal ruházza fel őket? Ez a hatalom vajon képes családokat szétszakítani? Egy egész közösséget félelemmel átitatni? Hol a határ? Hol az igazság?
Czető Bernát László Veszettek című könyve fikció, de a mai magyar valóság tükröződik benne. A könyv alapján készült filmet Goda Kriszta rendezte, és olyan neves színészek játszanak benne, mint Györgyi Anna, Fenyő Iván, Nyári Oszkár. 

A közös mozizást éppúgy várjuk, mint az azt követő beszélgetést!!! Az est moderátora Tölgyesi-Nagy Klára családterapeuta, tréner, a Hámori Ház megálmodója, vezetője. A beszélgetésen részt vesz Czető Bernát László, író, forgatókönyvíró, dramaturg, valamint a Máltai Szeretetszolgálat két munkatársa Kis Ádám és Kis-Nyíri Noémi, akik valós tapasztalatokkal rendelkeznek a filmben is bemutatott közösségekről, sorsokról.

A FILMRŐL:

A film két nehéz anyagi helyzetben élő fiú története, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a városukban egyre elharapózóbb bűnözés ellen. Hamarosan azonban szembesülniük kell azzal, hogy néha nem is olyan könnyű eldönteni, ki a bűnös, és ki az áldozat. Az akciójelenetekkel tűzdelt drámai történet napjaink legaktuálisabb társadalmi kérdéseit feszegeti.

FILMELŐZETES IDE KATTINTVA NÉZHETŐ MEG.

STÁBLISTA:

Szereplők:

Fenyő Iván

Györgyi Anna

ifj. Vidnyánszky Attila

Klem Viktor

Gáspár Tibor

Törőcsik Franciska

Nyári Oszkár

Alkotók:

RENDEZŐ:  Goda Krisztina

FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Divinyi Réka

PRODUCER:  Kálomista Gábor

A filmvetítést beszélgetés követi! Belépőjegy: 1000 Ft.
A részvételi szándékot a hely korlátozott befogadóképessége miatt szükséges előre jelezni! wwww.hamorihaz.hu/esemenynaptar oldalon keresztül.

28

Péntek

18:30

Időtartam: 3 óra

Létszám: 30 fő

Ár

1 fő / alkalom = 1.000 ,-

Hányan szeretnének jönni?

Eseményt szervezi: Tölgyesi Klára
E-mail: info@hamorihaz.hu
Telefon: 06 30 975 5683

Kapcsolattartó adatai


Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.