Céljaink

 

A természetes emberi közösségek ritkulásával nagyon sok forrás elapadt. Mi célul tűztük ki, hogy még fel nem fedezett vagy elapadt forrásokat fakasztunk a nálunk alakult közösségek által. Így szeretnénk erőforrásokhoz juttatni embereket. Új lendületet adni, új lehetőségeket megláttatni a csoportjainkba járó Vendégekkel. Ezen a területen már komoly büszkeségeink vannak. Így született meg egy péceli táskavarró műhely, ahonnan TOGU márkanévvel már kiállításra kerültek minőségi bőrtáskák. (Adventi vásárunkon is megvásárolhatóak lesznek!)

 

Kulturális eseményeink során megszólítjuk az irodalomkedvelőket, a zenerajongókat és az egyéb művészeti ágak hódolóit is. Tesszük ezt irodalmi esteken, lakáskoncerten vagy lakásszínházon keresztül. E mellett tervezünk kiállításokat is. Beszélgetős estéink során a beszélgetés apropóját a közösen megtekintett film vagy egy meghívott neves Vendég adja. Ezek mellett a nagy gondolkodók is élvezhetik a Hámori Ház szolgáltatásait. Például a népszerű KVÍZ NIGHT estünk alkalmával és egyéb tervezett programokon keresztül.

 

Képzéseink szervezésekor érzékenyek szeretnénk lenni a kimondott igényekre is, de erősségünk az új és újabb módszerek, képzési formák biztosítása az önfejlesztés terén. A Hámori Házban ezen a területen előadások, tréningek és oktatások jellemzőek. Ezek eltérő munkamódszerek, amelyekben mindenki megtalálja a neki megfelelő műfajt. Tartalom szerint pedig igyekszünk felölelni a hétköznapi pszichológia által nyújtott lehetőségeket a fejlődni kívánó Vendégek számára. De, képzéseink között kertészeti, grill technikai ismeretek is fellelhetők a kreatív workshopok mellett.

 

Kreatív Műhelyünkben számtalan kézműves irányzatban biztosítunk alkotási lehetőséget. Ezekben a csoportokban is hatalmas lehetőségeket érzékelünk. Amikor kreatív emberek, kreatív ötletei és energiái összeadódnak, az fantasztikus utakat nyit meg. Ezen a területen nagyon büszkék vagyunk a péceli kézművesekből alakított csoportunkra. Április óta szervezzük velük a Hámori Ház Adventi Vásárát, amely minőségi kézzel készült termékekkel nyújt majd élményt és vásárlási lehetőséget. Workshopjaink a bútorfestés, szappankészítés, kárpitozás, gyöngyfűzés, nemezelés, kerámia készítés és még számtalan területen nyújtanak lehetőséget a személyes hobbik kibővítésére és tovább fejlesztésére.

Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.