Víziónk

 

Hisszük, hogy a Hámori Ház néhány éven belül az a szerethető hely lesz, ahol a péceli és a Pécel környékén élő emberek közös tevékenységeken keresztül alkotnak valódi közösségeket.

 

A ház az egyedi igények kielégítésére törekedve összeköti az embereket, s ezzel generál újabb és újabb lehetőségeket számukra. Az általuk "kitermelt" ötleteknek, közös program lehetőségeknek mi jó szívvel adunk helyet, teret. Hisszük, hogy ilyen módon alakítják majd a közösségek a maguk képére a házat és szolgáltatásait. Így lesz a Hámori Ház valóban a vendégeié.

 

A mindent korosztályt megszólító programok, az érdeklődési körök széles palettáján keresztül biztosítanak kikapcsolódási, feltöltődési vagy fejlődési lehetőséget vendégeink számára.

 

 

 

A ház, kertjének fantasztikus energiáival, polgári miliőjével, vintage hangulatú enteriőrjeivel biztosan különleges helyszíne lesz szakmai meetingeknek, nagycsaládi együttléteknek, esküvőknek. Hiszen pár óra itt töltött idő is, határozottan élmény és kikapcsolódás az eddig idelátogató Vendégek véleménye szerint.

 

Tudjuk, hogy a megteremtett környezet és a programok által rengeteg móka és kacagás hallatszik majd ki a házból, ami mellett lehetőség lesz itt elvonulni a kert egy-egy elszigetelt szegletébe vagy a ház egy-egy elmélyült munkát végző csoportjába.

Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.