Családállítás

 

Családállítás csoportunkba várjuk azokat a résztvevőket, akik nyitottak az önismereti vagy öngyógyító munkára. Lehetőség az Ön számára is ez a módszer, amennyiben testi tüneteivel (vagy egy konkrét betegséggel), kapcsolati problémákkal vagy szakmai életútjának elakadásával küzd, és aktív szeretne lenne eme “gordiuszi csomó” feloldásában.

Mi történik a csoportban?
A csoport tagokjellemzően nem ismerek egymást, először találkoznak. A csoportot egy vagy két képzett terapeuta vezeti.
A család/rendszerállítás során a kapcsolatainkról hordozott belső képünket más személyek térbeli elhelyezésével tesszük láthatóvá, modellezzük. Az így elhelyezett személyek (képviselők) testi érzékelései, az adott helyen felmerülő érzéseik, gondolataik meglepően pontos betekintést engednek a családi rendszer rejtett dinamikájába. A kliens és terapeuta együttműködve felismerheti ezeket. Átélhetjük és ráláthatunk családi rendszerünkben elfoglalt helyünkre, kötődéseinkre és már ez az élmény önmagában is segítő lehet. Feltárulhatnak a rendszer fejlődésének, a felmerült probléma megoldásának újszerű lehetőségei is. A megoldás felé tett lépéseket rítusszerű mondatok, mozdulatok segíthetik. Ez az új perspektíva, élmény, mély érzelmi, gondolati átrendeződést indíthat meg, a folyamat teljesebbé tételéhez sokszor idő és saját belső munka is szükséges.
A csoportot vezeti:
Tölgyesi-Nagy Klára családterapeuta, család és rendszerállító
Orosz Balázs szupervízor, coach, család és rendszerállító
Részvételi díj:
– ha szeretne dolgozni saját problémával: 16.000Ft/fő
– ha megfigyelő vagy képviselő szeretne lenni: 8.000Ft/fő
A csoportba előzetes jelentkezés szükséges!
Jelentkezéseket csak egész napra fogadunk el!
Jelentkezni lehet: www.hamorihaz.hu/esemenynaptar
Telefon: 06 30 975 56 83 Tölgyesi-Nagy Klára
06 30 289 23 48 Orosz Balázs
Helyszín: Hámori Ház, Pécel, Ráday utca 25.
A részvételi díj: teát, kávét tartalmaz. Ebédrendelés a helyszínen megoldható.
Kérdéseivel bátran forduljon a csoportvezetőkhöz. Információkhoz ineterneten könnyen jut a módszerrel kapcsolatban. pl: keresőbe ezt írhatja: Bert Hellinger – féle családállítás

Kapcsolódó eseményeink