Lakáskoncert - Vághy Tamás (vaghy) modern klasszikus koncertje

Kedves Érdeklődők! A koncertre minden jegy elkelt! További jelentkezést sajnos nem tudunk fogadni, megértésüket kérjük, köszönjük! 

Üdvözlettel: 

a Hámori Ház csapata

.................................................................................................................................................................

 

Az Anna and the Barbies billentyűseként ismert Vághy Tamás csak néhány éve döntött úgy, hogy a rockzenétől teljesen eltérő hangvételű, experimentális szólóprojektjét a nagyobb nyilvánosság elé tárja. A klasszikusan képzett zongorista-zeneszerző élete során már számos bandában megfordult, és szinte minden zenei műfajban játszott, „anyazenekarával” pedig a klubkoncertektől a nagy fesztiválokig rengeteg színpadot megjárt.

Időközben a Piano Day-mozgalom elindítója, Nils Frahm egyik videója ébresztette rá, hogy a hosszú évekig a csupán az otthona falai között megszólaló szerzeményeinek a modern klasszikus stílus a tökéletes közeg, melynek képviselői (így Frahmon túl például Ólafur Arnalds vagy Martin Kohlstedt) azóta is nagy hatással vannak alkotói munkásságára. A vaghy művésznév mögé rejtett projektjében minden téren főszerephez jut a zongora, amelynek hangját különböző elektronikus effektekkel erősíti fel, miközben vintage hangszerekkel is kibővíti a billentyűk adta lehetőségeket.

A magyar billentyűs az élő fellépések mellett egyre tudatosabban foglalkozott az otthoni zeneszerzéssel, és zongorán túl pedig vonós hangszereket is beépített műveibe. A 2017-es évet ezen szerzemények bemutatásával zárta, amelyeket egy különleges hangulatú videó sorozattal tárt a publikum elé. A péceli Hámori Házban rögzített Hámori Session hat dal felvételét foglalja magába, amelyeket Tamás zongorára, két csellóra és egy hegedűre hangszerelt, két számban pedig vendégénekesek is közreműködnek- e formáció a vaghy ensemble nevet kapta.

Várhatóan még idén érkezik az első vaghy-nagylemez, a Minimalism, amely minimál elektronikával támogatott, letisztult zongoraszerzeményeket ígér.

A Hámori Házban adott koncertjén vaghy a Hámori Session dalain kívül a készülő új lemezéből ad ízelítőt, lenyűgöző, modern klasszikus irányzatba tartozó, zeneszámokat játszva és mindezt a tőle megszokott improvizációval fűszerezi.

 

Vendégeinket a büfében finom borokkal és házi készítésű harapnivalókkal is várjuk!

Jegyárak: elővételben 3000 Ft/fő, a helyszínen: 3500 Ft/fő.

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges KIZÁRÓLAG az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.

Érdemes a jegyet előre megváltani, hogy biztosan ott lehessen ezen a kivételes hangulatú előadáson! Utalásnál kérjük a Közlemény rovatban feltüntetni a "vaghy".

Bankszámlaszám: Egylépcső Kft. K&H Bank Zrt. 10401921-50526581-53491008.

 

HELYSZÍN: Hámori Ház - 2119 Pécel, Ráday u. 25.

 

Töltsön velünk egy különleges estét! Várjuk szeretettel!

 

A Hámori Ház csapata

 

Bejelentkezés az alábbi adatlap kitöltésével lehetséges:
 

 

22

Vasárnap

19:00

Időtartam: 2 óra

Létszám: 40 fő

Ár

1 fő / alkalom = 3.500 ,-

Hányan szeretnének jönni?

Eseményt szervezi: Tölgyesi-Nagy Klára
E-mail: info@hamorihaz.hu
Telefon: 06 30 975 5683

Kapcsolattartó adatai


Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.