Lakáskoncert - BOGGIE / Vártam már rád turné

Nagy örömünkre Csemer Boglárka - Boggie májusban visszatér hozzánk és „VÁRTAM MÁR RÁD” koncertsorozatának részeként Szakonyi Milánnal (gitár), duó-formációban, ad lakáskoncertet a Hámori Ház Gesztenye szobájában.

Csemer Boglárka, a kivételesen sokszínű énekes-dalszerző zenésztársaival valódi álomcsapatot alkot a fiatal magyar könnyűzenei tehetségek között. A több nyelven írott Boggie dalokban bátran keverednek a stílusok: pop, jazz, francia sanzon, de a klasszikus zene és a világzene is fel-felbukkan. A dalok legtöbbször személyes történeteket dolgoznak fel, társadalomkritikusak, tükröt tartanak elénk, de magukkal is ragadnak. Csemer Boglárka hangjában egyszerre lehet felfedezni a finom nőiességet, a gyermeki játékosságot és azt a határozott nőt, akivé az évek során érett.


A Boggie produkciót a külföldre való nyitás erős vágya hívta életre 2013-ban. Az ötlet nagyon „bejött”: 2014-ben a Parfüm című videoklip bejárta a világot. Azóta a zenekar több európai városban koncertezett, meghívták külföldi zenei fesztiválra, Amerikában is járt, a 2015-ös DAL című televízióműsor győzteseként pedig Bécsben képviselte hazánkat a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon.
Az anyaság új inspirációt adott az énekesnőnek: 2016-ban 3 címmel saját kiadásban jelentette meg harmadik szerzői nagylemezét. Az új albummal 2018-ban a világ egyik legjelentősebb zenei showcase-fesztiválján, az SXSW-en is szerepelhetett Texasban.

A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges az alábbi  űrlapon keresztül.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft/fő, a helyszínen: 3500 Ft/fő.

Érdemes a jegyet előre megváltani, hogy biztosan ott lehessen ezen a kivételes hangulatú lakáskoncerten!

A jegy(ek) árát a Hámori Házat működtető Egylépcső Kft. K&H Bank Zrt. 10401921-50526581-53491008 bankszámlájára átutalva is rendezni lehet, kérjük a közleményben tüntessék fel "Boggie".

Személyes jegyátvételről, vásárlásról egyeztetni szükséges a 06-30/975-5683 -as telefonszámon.

Helyszín: Hámori Ház, Pécel, Ráday u. 25.

Az előadás előtt és szünetében büfét biztosítunk.

 

Töltsön velünk egy különleges estét! Várjuk szeretettel!

 

A Hámori Ház csapata

BEJELENTKEZÉS AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVÉVEL LEHETSÉGES: 

10

Péntek

19:00

Időtartam: 2 óra

Létszám: 40 fő

Ár

1 fő / alkalom = 3.000 ,-

Hányan szeretnének jönni?

Eseményt szervezi: Tölgyesi Klára
E-mail: info@hamorihaz.hu
Telefon: 06-30/975-5683

Kapcsolattartó adatai


Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.