KÖZELSÉG EST - Katona Klári új könyvének bemutatója, dedikálással

ÉLETRŐL, TEHETSÉGRŐL, SZERETÉSRŐL...

Katona Klári már régóta nemcsak egy énekesnő. Azon kevesek közül való, aki az évek haladtával újabb, és újabb dolgokkal lep meg bennünket. Először összetéveszthetetlen zenei megnyilvánulásai mellett televíziós - rádiós műsorvezetéseit figyelhettük, aztán egyszer csak lemezre énekelte első saját zenéit, dalszövegeit. Akkor azt írták róla: "Új zenés költő született". Aztán elkészült az első könyve is. Írásgyűjtemény, hangoskönyvvel, s akkor nem beszéltünk még az általa létrehozott, a gyermekek tehetségének kibontakoztatását segítő zenei anyagokról, az egymás megsegítésére való figyelemfelkeltésről, ami mind annyira szokatlan, amennyire tőle egyáltalán nem meglepő.

Kész szavakkal várja, és fogadja Önt Katona Klári - a HÁMORI HÁZ csapatával – eddigi pályafutásának talán legkülönlegesebb munkájának, új könyvének élő bemutatóján. Az est közönségét – művészi életét mára markánsan meghatározó – írói-előadói megmutatkozással hívja egy sajátos világba. Érzékeny, elgondolkodtató sorok szólalnak meg előadásában férfiről, asszonyról, életről, gyermekről, dolgainkról, a tehetségről, a szeretésről.

Belépődíj: elővételben (november 15-én, 18.30 óráig) 3000 Ft, a helyszínen 3500 Ft.

A ház korlátozott befogadóképessége miatt kérjük, részvételi szándékát feltétlenül jelezze felénk előzetesen! Bejelentkezés a www.hamorihaz.hu/esemenynaptar oldalon vagy e-mailen info@hamorihaz.hu címen!

Érdemes a jegyet előre megváltani, hogy biztosan ott lehessen ezen a kivételes hangulatú eseményen!

Személyes jegyátvételről, vásárlásról egyeztetni szükséges a 06-30/975-5683 -as telefonszámon. A jegyek árát a Hámori Házat működtető Egylépcső Kft. K&H Bank Zrt. 10401921-50526581-53491008 bankszámlájára átutalva is rendezni lehet.

Az előadás előtt és szünetében büfét biztosítunk.

 

Töltsön velünk egy különleges estét! Várjuk szeretettel!

A Hámori Ház csapata

 

17

Péntek

19:00

Időtartam: 2 óra

Létszám: 30 fő

Ár

1 fő / alkalom = 3.000 ,-

Hányan szeretnének jönni?

Eseményt szervezi: Tölgyesi Klára
E-mail: info@hamorihaz.hu
Telefon: 06 30 975 5683

Kapcsolattartó adatai


Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.