Illatos, átlátszó szappankészítő workshop (2019.12.07. - 14.00 órától)

 
Szappanozz, alkoss és vidd!

Illatos, átlátszó szappanok kreatív workshopja a Hámori Házban

 

A 3 órás műhelymunka során a melt and pour (olvaszt és önt) szappankészítés technikáját sajátíthatod el. A játékos szappankészítő workshopunkon  megtanulhatsz színes és illatos átlátszó szappanokat készíteni. A természetes olajokból és zsírokból álló szappanalap használata jóval biztonságosabb mint, a hideg szappankészítési eljárás ezért gyerekek is részt vehetnek az alkotási folyamatban. Megismertetünk az alapvető biztonsági szabályokkal, a természetes növényi színezékek és illatosítók valamint az  egzotikus illatolajak és színezékek használatával és néhány díszítési technikával. A végeredményt akár aznap kipróbálhatod!

Szappanjaidat egyenként színezzük és illatosítjuk, így mindegyik egyedi és különleges lesz! Célunk a közösségi alkotás, amely elindíthat, hogy e tudás alkalmazásával otthon is kedvedre alkothass és kreatív hobbiddá váljon a szappankészítés.

Bátran ajánljuk a worshopunkat, azoknak akik biztonságos alkotásra vágynak, szívesen kézműveskednének  gyermekükkel, szeretik a különleges illatokat és a vibráló színeket.

 

Amit a KARITI Közösségi Műhely "Szappanozz, alkoss és vidd" programjáról tudnod kell:

– A tanfolyam időtartama kb. 3 óra 
– Helyszíne: Hámori Ház, 2119 Pécel, Ráday u.25.
– A műhelymunka max. 6 fős kiscsoportban zajlik.
– 7000 Ft – ez tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az oktatást, kb. 330 g szappant, azaz 4-5 db szappant, amit majd haza viszel, kávé, üdítő és némi sütemény fogyasztását – KARITI műhelymodul – a melt and pour szappankészítés alapjai és biztonsági szabályai.

– 1 db 6-os mintás szilikonformát adunk ajándékba.

 

Kérjük, hogy hozz magaddal:
– 1 db 6-os formát, vagy különálló közepes méretű szilikonformákat, ha különböző szappanokat szeretnél! 1 db 6-os rózsa szilikon formát ajándékba kapsz, a tanfolyamon használhatod ezt is, de akkor egyforma, de különböző színű és illatú szappanjaid lesznek.

– Hozz magaddal egy nagyobb tálcát, vagy cipős dobozt, amiben elférnek a szilikon formák. A mérete akkora legyen amiben egy 6-os szilikon forma elfér.

 


Részvételi szándékodat kérjük feltétlenül jelezd a honlapon keresztül az alábbi űrlap kitöltésével!

A részvételi díj, a helyszínen készpénzben fizetendő.

 

Szeretettel várunk Közösségi Műhelyünkben!

 

Horváth Krisztina

kreatív vezető

Tel.: 06-30-530-9852

E-mail: kreativ@hamorihaz.hu

 

JELENTKEZÉSI ADATLAP:

 

07

Szombat

14:00

Időtartam: 3 óra

Létszám: 6 fő

Ár

1 fő / alkalom = 7.000 ,-

Hányan szeretnének jönni?

Eseményt szervezi: Horváth Krisztina
E-mail: kreativ@hamorihaz.hu
Telefon: 06 30 530 9852

Kapcsolattartó adatai


Köszönjük jelentkezését! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.